Inkoop oud goud, eerlijk en transparant

Oud goud

Jan van den Bragt geeft een eerlijke prijs voor uw goud.

Ik ben al 24 jaar edelsmid, opgeleid in Amsterdam en Schoonhoven.

Ik koop uw oud goud graag in, omdat ik weer als grondstof voor nieuwe sieraden kan gebruiken.

Uw goud wordt getoetst en gewogen waar u bij bent, op een eerlijke en transparante manier. U krijgt een goede prijs. Handelaren schermen vaak met hoge koersprijzen, maar door gesjoemel met gehaltes en gewicht komt u vaak bedrogen uit. Bij mij krijgt u wat u ziet. Het bedrag wordt op uw rekening overgemaakt. Ik heb geen contant geld in huis. Voor uw en mijn veiligheid. Inleveren kan vanaf 18 jaar met geldig legitimatie. Graag even van te voren een afspraak maken. Tel: 06 143 141 12

Tastbare herinnering

“Mensen komen soms ook bij me met gouden sieraden van een overleden moeder of oma. Ik kan dat oude goud omsmelten en verwerken tot eigentijdse sieraden. Zo ontstaat vaak een mooie en tastbare herinnering aan een dierbare overledene en blijft de emotionele waarde van het goud bewaard.”

Ik merk dat mensen het zeer waarderen wanneer hun oude gouden sieraden de grondstof vormen om er nieuwe sieraden van te maken. Ik heb de afgelopen jaren vooral een grote naam opgebouwd met zijn speciale sieraden. Die zijn namelijk uniek. “In mijn sieraden zit vaak een structuur. Het oppervlak is dus niet glad, maar wordt gesmeed met een mooie en unieke structuur erin.”

Kijk voor meer de speciale sieraden van Jan van den Bragt op de sites
www.specialesieraden.com en www.specialetrouwringen.nl

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten