Verkoop oud goud bijzonder aantrekkelijk

Edelsmid Jan van den Bragt laat uw oud goud herleven

Oud goud

Jan van den Bragt maakt van oud goud nieuwe sieraden

Edelsmid Jan van den Bragt, opgeleid in Schoonhoven en Amsterdam, roept op om oud goud bij hem in te leveren. “Dit komt voort uit de grote vraag naar gouden sieraden van mijn hand. Dat kan overigens van alles zijn: oude of kapotte gouden en zilveren sieraden, oude munten, sieraden die uit de mode zijn. Op het eerste gezicht lijkt het vaak niet veel waard, maar mensen kijken blij verrast op als ik de prijs noem.”

Tastbare herinnering

“Mensen komen soms ook bij me met gouden sieraden van een overleden moeder of oma. Ik kan dat oude goud omsmelten en verwerken tot eigentijdse sieraden. Zo ontstaat vaak een mooie en tastbare herinnering aan een dierbare overledene en blijft de emotionele waarde van het goud bewaard.”

Jan van den Bragt merkt dat mensen het zeer waarderen wanneer hun oude gouden sieraden de grondstof vormen om er nieuwe sieraden van te maken. Hij heeft de afgelopen jaren vooral een grote naam opgebouwd met zijn speciale sieraden. Die zijn namelijk uniek. “In mijn sieraden zit vaak een structuur. Het oppervlak is dus niet glad, maar wordt gesmeed met een mooie en unieke structuur erin.”

Kijk voor meer de speciale sieraden van Jan van den Bragt op de sites
www.specialesieraden.com en www.specialetrouwringen.nl

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten